JOM TENGOK BLOG NI... :)

Assalamualaikum...aduhai lama sungguh la x update blog ni...cbuk3...sian dia dah besawang2...meh2 nak citer...jom la tgk blog br ni...tgk kat link ni eh

tukar wang ke emas



* kita melabur dalam emas plk...untuk pelaburan jangka masa panjang gtu kan...nak tau lbh lanjut...? meh le tgk blog tu...kalau suka...citer2 kat kekawan ye :) mekasih3... (macam upin ipin la plk...)

Our Product - All that we can offered u in one place

Hai semua...mari mari mari...semua produk ni boleh didapati dari kami... di FB Page...uzen x letak semua cni sbb nnti lmbt plk dia....jd uzen boh sample lps tu visit link ni ye...




Kat ctu nnti ada bju kurung, muslimah nursing wear, tshirt oshkosh, tshirt muslimah, blouse, tudung, skirt labuh, abaya, dan yg palimg meriah ada lebih dari 500 design kain pasang...uzen pasti anda akan teruja nnti...klu x percaya cuba tgk sendiri eh...sesuai dgn motto uzen...'All that we can offered u in one place' anda semua dijemput singgah dan shopping kat Page uzen ye...TQ....Happy shopping.. ;) 

video









Cepat grab!!!!

Apa kabar??? Nak share sikit ni...jap g kat bwh ni uzen ltk gambar kain2 pasang dgn segala stuff yang akan memukau... ;) ku x pecaye...klik link ni...














Amacam...dah tepukau???? Meh la klik sini and 'Like'.... :)

Lega...

Fuh...lega sesangat...pg tadi uzen bukak blog then dia kata ada slah satu blog yang uzen follow ada 'malware' or something like that la....panik jap...alamak x leh bkk...huhuhu...camane ni...uzen godek2 uzen click sana sini nak cari penyelesaian...Alhamdulillah...dah resolve...so...sekarang semua org dah boleh access balik dah blog ni...:)
Category: 0 comments

OUR NEW PAGE

Alhamdulillah...walaupun x complete sepenuhnya g...tp dh hampir complete page baru kami...so...sudi2 la jgk Page kami tu ye...ada mcm2 yg blh dijenguk, intai, jengah dan grab!!!!! So...sudi2 lah ye singgah...pas tu boleh le 'Like' page kami  yg x seberapa tu...kalau suka...blh le cerita kat kawan2 plk...kekeke...:) ;)  

Uzen Kassim (Butik Idaman AbAdi)

Tukar layout....

Hmm...uzen rasa bosan plk dgn layout lama tu x betukar2...jd utk beberapa hari ni maaf la ye klu blog ni agak x tersusun bila bkk...sbb uzen dlm proses nk mengupdate layout ni...
Category: 0 comments

Customer satisfaction

Antara testimoni our customer, fren and family yg berpuas hati dgn produk yg dibeli dari kami...:)


Aniza Kamarudin March 3 at 5:22pm Report
uzen, kiriman dah sampai kul 2.00 td.10vm. ..canti2 t-shirt tu... nanti nak promosi lg bila gi sekolah ari ahad ni..sekarangpun dah ada yg mengorder ngan akak..nanti akak kumpul bnyk2 baru order ye...




Hafifah Ibrahim March 1 at 11:10am Report
uzen, baju dah sampai. TQVM. K.Pip dah try dkt surau opis tadi. Nak tunggu balik rumah, lambat sangat hahaha. Anyway, cukup puas hati & confirm akan beli lagi


Hanita Sufia Hamzah February 11 at 4:42pm Report
Salam, uzen....
Lawa plak baju2 ni. Nak order ZA27A n ZA33 bleh?



Liza MoKa February 7 at 10:18pm Report
ok... esok nk hanta tailor


Iera Azira February 2 at 9:38am Report
wah..kak..lawanye...nak beli Enhanced by Smiley Central


Nor Jihan January 28 at 12:43pm Report
yahooo..... baju dah sampai dah.... TQ uzen.... nanti leh pakai balik kampung selasa depan ni...


Yuslinda Yusof January 26 at 11:46am Report
uzen kain ko dah sampai..ok cantik

Tshirt muslimah and other that we offered to u...

Hai semua.....here saya selitkan skit Tshirt muslimah yg ada utk semua...utk lebih lg koleksi blh tengok kat FB ' Uzen kassim' ....ada koleksi Zariya, Aqeela dan Ameera...ada jgk koleksi baju2 bb yg kiut2 and imported tshirt for him & her nak ltk sumer kat cni klu blh...tp nnti lambat le nak open blog ni kan...and not forget....more and more kain pasang yg price dia so resoanable....even ada yg sale item lg utk kain pasang... so feel free to check it out at my FB ye....:)













Oshkosh tshirt for ur kids...

Hai alls, kami tgh buat  SALE  utk oshkosh tshirt...:) 


Price range :


RM20 (1 pcs)


RM35 (2 pcs)


RM50 (3 pcs)


5pcs and above (RM 15 p/pcs...)


Boleh campur2 design dgn size, available size (2T, 3T & 4T)....so....happy shopping ya....


 F

 A


 B

C

D

E

1 Design baru

Untuk perhatian, 5 design yang terdahulu masih lagi available dan kini ada tambahan satu lagi design dan warna. Semua pembelian samaada runcit, borong ataupun consigment  boleh mencampurkan ke enam-enam design tersebut mengikut pilihan sendiri.

F - 2T, 3T, 4T

Harga :
RM 20 per pcs 
RM 17 per pcs (sekiranya berminat untuk consigment - sekitar lembah kelang sahaja)
RM 15 per pcs (50 pcs dan ke atas boleh mix design dan size)